Ervaringen ouders

Ze zeggen altijd dat het helemaal niet erg is als je als ouder een traantje wegpinkt als je je kindje voor het eerst naar het kinderdagverblijf brengt. Nou daar hadden wij, als ouders van toen alleen dochter Lotte, helemaal geen last van. En nog belangrijker, onze dochter ook niet. Vanaf dag 1 ervaarden wij als ouders een warme, gemoedelijke, open en gezellige sfeer bij 't Boemeltje.
Zowel de kids als de ouders voelen zich er thuis. Altijd is er ruimte voor een praatje, een vraag of een probleem. En voor zover mogelijk is er ook altijd ruimte voor flexibiliteit binnen 't Boemeltje.
Onze Lotte heeft 4 jaar lang met ontzettend veel plezier bij 't Boemeltje gespeeld. De kinderen leren samen te spelen en het groepsgevoel is heel groot. De leidsters begeleiden je kind van 0 tot 4 jaar en dat schept een band, een enorme band mag ik wel zeggen. De leidsters zijn erg betrokken bij je kind! En dat maakt het ook heel naar als je na 4 jaar afscheid moet nemen van deze lieve meiden. En dan worden er dan ook vaak wél traantjes weggepinkt. Gelukkig hadden wij inmiddels ook onze zoon die naar 't Boemeltje ging. Eerst twee jaar lang samen met zijn grote zus en nu alleen, als 'grote' jongen tussen de andere kindjes. Geweldig is dat! Het voelt gewoon als een groot gezin. Er is geen groepsindeling, kindjes van 0 tot 4 zitten 'gewoon' bij elkaar. En dat zorgt er voor dat er een soort groot gezin ontstaat van allemaal broertjes en zusjes. De ouderen kinderen 'helpen' maar al te graag bij de verzorging van de kleintjes en de kleintjes kijken enorm op tegen de grotere kinderen en leren veel van hen.
Vooral de kleinschaligheid, gemoedelijkheid en betrokkenheid bij onze kinderen zorgen ervoor dat wij, ondanks dat onze zoon nog twee jaar bij 't Boemeltje mag verblijven, er soms nu al aan denken dat er een moment van definitief afscheid gaat komen.
't Boemeltje heeft dan zes jaar lang deel uit gemaakt van ons leven. En daar zijn wij als ouders heeeel blij mee.
Pieter & Esther van der Mout
Ouders van Lotte (5) & Floris (2)

Wij gingen op zoek naar een kinderdagverblijf toen onze dochter Liv net in de eenkennige fase zat. Deskundigheid was dus een vereiste. Bij de eerste kennismaking met Lesja en Esther was er niks van de eenkennigheid te merken. Ze betrokken Liv meteen bij de andere kinderen en het ging super.
Lesja en Esther zijn niet alleen deskundig en professioneel,maar hebben ook een medische achtergrond. Een prettig idee vinden wij. Maar bovenal zijn ze heel lief en dat geldt ook voor de vaste invalkracht. Ze houden van alle kinderen evenveel en verdelen de aandacht over alle kinderen gelijk. Het is een warm bad, waar we onze Liv met een gerust hart achterlaten. Er wordt veel gedaan en ondernomen met de kinderen. Er wordt gewandeld, buiten gespeeld, gelezen en ze hebben zelfs een moestuin waar ze regelmatig naartoe gaan. De kinderen leren niet alleen spelen en omgaan met elkaar maar er is aandacht voor een stuk educatie op een speelse manier. We zijn heel blij met 't Boemeltje, wij raden iedereen dit kinderdagverblijf aan!
Conny, Coralie en Liv

Onze dochter bezoekt inmiddels al anderhalf jaar kinderdagverblijf 't Boemeltje. Het kleinschalige karakter sprak ons erg aan toen we haar aanmeldden. Daarnaast vonden we het erg leuk dat er kindjes van nul tot vier jaar in dezelfde groep zijn, net als in een gezin! Dit blijkt ook erg leuk te werken. De babytjes kijken hun oogjes uit, de peutertjes kijken op tegen de bijna-kleuters en de bijna-kleuters kunnen de jongere kindjes weer helpen. Zo leren ze allemaal van elkaar. Wij zijn erg tevreden over de warme en gezellige sfeer! De begeleiding is lief, enthousiast en professioneel. Wij brengen onze dochter dan ook elke week met plezier en volledig vertrouwen naar 't Boemeltje. Zelf roept ze 's ochtends elke keer blij dat het weer "Boemeltjesdag" is! Bij het ophalen horen we enthousiaste verhalen over de leuke activiteiten die zijn ondernomen en krijgen we elke keer creatieve knutselwerkjes te zien. Al met al een heel fijn, warm en betrokken kinderdagverblijf, voor de kindjes én de ouders!
Bekijk meer sfeerfoto's

Foto's

't Boemeltje

Kinderdagverblijf
Langvennen Zuid 127
5063CA Oisterwijk
Telefoon: 013 528 2606